LogoPers

Veteranendag 2016 live te horen op NPO Radio 5

Zaterdag 25 juni 2015 doet NPO Radio 5 live verslag van de Nationale Veteranendag vanaf het Malieveld in Den Haag. Van 10.00 tot 18.00 uur horen luisteraars alles over onder meer de reünies van vredesmissies, het defilé en alle andere feestelijke activiteiten op het Malieveld.
23 juni 2016

Jurre Bosman, zendermanager NPO Radio 5: “Het is belangrijk dat de verhalen worden verteld van de duizenden mannen en vrouwen die nu en in het verleden hun leven wagen voor onze vrijheid. Op Veteranendag horen luisteraars die verhalen en bedanken we de veteranen voor hun inzet.”

NPO Radio 5 presentatoren Tom Herlaar, Ron Brandsteder, Petra de Joode en Jeanne Kooijmans zorgen ervoor dat de luisteraars niets hoeven te missen van de Nationale Veteranendag. In de NPO Radio 5 studio op het Malieveld komen veteranen, artiesten –waaronder O’G3ne en Renee van Bavel - en andere gasten langs.

 

NPO Radio 5
NPO Radio 5 brengt classics en evergreens in combinatie met nieuws, informatie en service. De publieke zender is voor alle luisteraars die de goede muziek van de afgelopen decennia én een prettige sfeer waarderen.

NPO Radio 5 is overal in Nederland te beluisteren via de kabel (bel gratis 0800-0900500 voor kabelfrequenties), online via de livestream op de website www.NPORadio5.nl, met de app van NPO Radio 5 en Digital Radio+.

Laatste persberichten
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
3FM viert Songfestival met EuropapaParty en EuropaParade
NPO Radio 2 vernieuwt middagprogrammering
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)