LogoPers

Week lang verzoekplaten tijdens de Platenbonanza XXL op NPO Radio 2

Vanaf morgen staat NPO Radio 2 voor het eerst een week lang in het teken van de Platenbonanza XXL. Luisteraars kunnen tot en met vrijdagavond 24 maart dag en nacht hun favoriete platen aanvragen, zoals nu al het geval is in Stenders Platenbonanza met Rob Stenders, dat iedere werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur te horen is op NPO Radio 2.
17 maart 2017

Na ruim een jaar Stenders Platenbonanza blijkt dat de NPO Radio 2-luisteraars een uitstekende muzieksmaak hebben en dat twee uur eigenlijk veel te weinig is om alle leuke verzoeken in te willigen. Daarom houden de dj’s van NPO Radio 2 een week lang de Platenbonanza XXL waarbij de luisteraar bepaalt welke muziek er te horen is: van vergeten plaatjes, onderschatte klassiekers, eendagsvliegen tot de grote hits. De favoriete platen kunnen nu al aangevraagd worden via nporadio2.nl/platenbonanzaxxl. Tijdens de Platenbonanza XXL kan dat ook via de NPO Radio 2-app, Twitter, Facebook en sms (2222 (25 ct. per bericht + abonnementskosten).

Voor meer informatie kijk op nporadio2.nl/platenbonanzaxxl en twitter mee via #nporadio2 #PlatenbonanzaXXL De promo kun je hier bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=JcSJIV0FGBg

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)