LogoPers

Wilbert Mutsaers nieuwe zendermanager 3FM en Radio 6

Wilbert Mutsaers (39) wordt per 1 oktober a.s. de nieuwe zendermanager van publieke popzender 3FM en publieke jazz zender Radio 6. Dit maakte Directeur radioprogrammering Jan Westerhof vandaag bekend. Mutsaers is de opvolger van Florent Luyckx die deze zomer 3FM verliet om CEO te worden bij Y & R Not Just Film.
31 juli 2009

Wilbert Mutsaers is Creatief Directeur/Director Artist Development van Universal Music Nederland. Daarvoor was hij marketing directeur bij Universal Music voor zowel de pop- als jazz-afdeling, werkte hij voor Sony Music en voor Mojo Concerts/Live Nation.

“We zijn erg blij dat Wilbert het team komt versterken. Hij heeft als manager ruime ervaring in de muzieksector. In de Nederlandse muziekwereld en daarbuiten heeft hij een groot netwerk, en hij deelt met de makers van 3FM en Radio 6 een grote liefde voor muziek”, zegt directeur Radioprogrammering Jan Westerhof. "Vanuit zijn werk voor onder meer Universal weet hij als geen ander wat de betekenis is van radio voor de muziekcultuur."

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)