LogoPers

Zapp Draait Door maakt de wereld een beetje mooier

Een complimentje geven, een dag zero waste of een boom planten: kleine dingen die de wereld een beetje mooier maken. Met Zapp Draait Door roepen Zappers Zapp-fans de hele maand augustus op om samen het verschil te maken.
31 juli 2018

Hoe dan?
Elke dag is er in de Instagram Stories van Zapp een filmpje met een bekende Zapper te zien. Hij/zij draait aan het Zapp Draait Door-rad, ziet een opdracht die de wereld een klein beetje mooier maakt en moet deze dezelfde dag nog uitvoeren. Kinderen worden uitgedaagd om deze opdracht ook zelf te doen. Het bewijs daarvan kunnen ze mailen of via een DM naar Zapp sturen en wie weet wordt dit beloond met een van de coole prijzen die te winnen zijn.

Onder anderen Buddy Vedder (Kids Top 20/AVROTROS), Birgit Kunstt (Bo uit Brugklas/AVROTROS) en Joe Sinduhije (Jip uit SpangaS/KRO-NCRV) laten zich uitdagen door Zapp Draait Door. Hoe gaan zij te werk bij het vervullen van een opdracht? Een dag lang geen elektriciteit, warm water of gas gebruiken bijvoorbeeld; een spelletje spelen met ouderen; iemand die ze niet kennen, verrassen met een bloemetje; of een klusje voor ouders/opa/oma doen zonder er iets mee te verdienen.Heel de maand augustus is Zapp Draait Door elke dag te zien via Zapp Insta Stories.

Suzanne Kunzeler, Netmanager NPO Zapp: “We zijn ons er meer dan ooit van bewust dat we zuinig moeten zijn op onze planeet en vaker moeten omkijken naar elkaar. De kinderen zijn de toekomst en met Zapp Draait Door willen we een steentje bijdragen aan het een beetje mooier maken van de wereld. Het zijn de kleine dingen die het ‘m doen!”

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)