LogoPers

Zapp Kerstclip ‘Kerstmis vier ik samen met jou’ in première

Zaterdag 9 december gaat de Zapp Kerstclip van 2017 in première tijdens Zapplive. Check nu alvast de exclusieve eerste dertig seconden van de betoverende clip ‘Kerstmis vier ik samen met jou’. Leadzangers dit jaar zijn Anne-Mar Zwart (Anti Pest Club, EO), Klaas van der Eerden (CupCakeCup, AVROTROS), Stephanie van Eer (SpangaS, KRO-NCRV), Jesse Mensah (Willem Wever, KRO-NCRV) en Sosha Duysker (Het Klokhuis, NTR). Ook de rest van de NPO Zapp-programmering staat deze maand in het teken van de feestdagen met onder andere Circus Noël (AVROTROS) en Kerst met de Zandtovenaar (KRO-NCRV).
7 december 2017

Sneeuwvlokken, warme chocomelk, vuurkorven én heel veel kerstverlichting: laat je betoveren door de Zapp Kerstclip van dit jaar! Naast de leadzangers hebben ook Zappers als Klaas van Kruistum (KRO-NCRV), Jill Schirnhofer (AVROTROS), Ron Boszhard (AVROTROS), Buddy Vedder (AVROTROS) en Rachel Rosier (EO) een rol in de clip. 

Traditiegetrouw zendt NPO Zapp in de aanloop naar kerst een nieuwe Nederlandse dagelijkse kerstserie uit. Van 6 tot en met 24 december kijkt jong en oud elke dag om 17.55 uur naar Circus Noël. Hoofdpersonen Victor, Tonie en Karo overwinnen samen hun angsten, bewaren geheimen en beleven de spannendste avonturen om zo de jaarlijkse kerstshow van Circus Noël te redden. In het weekend van zaterdag 30 zondag 31 december worden alle afleveringen nog eens herhaald tijdens de Circus Noël-marathon.

Ook Kerst met de Zandtovenaar (KRO-NCRV) mag dit jaar niet ontbreken. Samen met Jeroen van der Boom, Noortje Herlaar en Tommie Christiaan vertelt de zandtovenaar op geheel eigen wijze het kerstverhaal. Kerst met de Zandtovenaar is op 23 december om 17.00 uur te zien op NPO Zapp en op 25 december om 12.10 uur op NPO 1.

Verschillende Zappbios kerstklassiekers maken de feestvreugde compleet. Zo kijkt jong en oud op 24 december om 09.00 uur naar Kruimeltje. Op Eerste en Tweede Kerstdag is het om 09.00 uur tijd voor de avonturen van Pietje Bell. Op Eerste Kerstdag zendt NPO Zapp Pietje Bell: De Bende van de Zwarte Hand uit en op Tweede Kerstdag Pietje Bell: De Jacht op de Tsarenkroon.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)