LogoPers

Zapp presentatoren Jetske & Pepijn presenteren het Zapp Sinterklaasfeest

Kinderen moeten nog even geduld hebben voordat de stoomboot uit Spanje aankomt in Maassluis. Tot die tijd verheugt jong en oud zich niet alleen op de cadeautjes en het strooigoed, maar ook op het Zapp Sinterklaasfeest. Op zaterdag 26 november en zondag 27 november kunnen Sinterklaasliefhebbers de opnamen van het familiespektakel bijwonen in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar presenteren Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg van de BZT Show (KRO-NCRV) het evenement. Tot nu toe komen onder meer B-Brave, Kinderen voor Kinderen en Kisses (de inzending voor het Junior Song Festival) de enige echte Sinterklaas toezingen.
27 september 2016

De verjaardag van de Sint is natuurlijk niet compleet zonder een heleboel pieten uit het Sinterklaasjournaal en bekende Zappers als Ron Boszhard, Pascal Tan (Het Klokhuis) en verschillende Spangas-acteurs. Voor de kleintjes zijn de Zappelin-vriendjes aanwezig, waaronder Bob de Bouwer en Wendy, Grote Smurf en Smurfin, Kikker en de Teletubbies. Natuurlijk mag ook Nienke, het gezicht van Zappelin, niet ontbreken. 

KRO-NCRV en Omroep MAX zenden het Zapp Sinterklaasfeest uit op woensdag 30 november om 15.30 uur bij NPO Zapp op 3. De herhaling is vrijdag 2 december (16.45 uur), zondag 4 december (13.00 uur) en maandag 5 december (16.35 uur) te zien. Een sfeerimpressie van het Zapp Sinterklaasfeest van 2015 zie je hier:

Over NPO Zapp 

Al 15 jaar lang is NPO Zapp er voor alle kinderen, met veel nieuwe, realistische en spannende programma’s van eigen bodem die uitdagen en prikkelen. Vanaf medio november geniet jong en oud weer van de enige echte Sinterklaas en zijn avonturen, van de intocht tot en met pakjesavond op 5 december. NPO Zapp staat via haar online kanalen direct in contact met de doelgroep, maar ook via diverse evenementen in het land, zoals Zapp Your Planet en het Zapp Sinterklaasfeest. Het Zapp Sinterklaasfeest is een coproductie van KRO-NCRV en Omroep MAX.

Meer informatie over het Zapp Sinterklaasfeest en de kaartverkoop: www.zappsinterklaasfeest.nl

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)