LogoPers

Zarayda Groenhart praat met stadsjongeren op FunX

Vanaf 3 juni gaat Zarayda aan de slag als dj op jongerenzender FunX. Ze volgt dj Q-bah op als host van het kritische discussieprogramma CritiX en praat FunX luisteraars op een ongecensureerde wijze bij over het nieuws van de dag.
30 mei 2013

De 30-jarige presentatrice laat geen taboe of onderwerp onbesproken en gaat de discussie aan met de FunX luisteraar. Wilbert Mutsaers, zendermanager FunX: “Ik ben blij dat we Zarayda Groenhart als nieuwe presentatrice kunnen verwelkomen voor CritiX, het doordeweekse discussieprogramma van FunX in de avond. Zarayda heeft al bewezen een uitstekende host te zijn zowel op TV als op radio. Haar komst naar FunX is een inhoudelijke verrijking voor de zender.”

Op radio en tv heeft deze R&B en HipHop-fan bewezen veel in haar mars te hebben. Zarayda presenteerde van 2010 tot 2012 elke zaterdagnacht de live-talkshow LUST! op Radio 1. Ze werkte eerder bij de muziekzenders The Box en TMF en brak bij het grote publiek door bij BNN als tv-presentatrice van o.a. URBNN, State TV, 24/7 en Spuiten & Slikken.

CritiX
CritiX is hét kritische programma van FunX, elke maandag tot en met donderdag van 21.00 tot 23.00 uur. Luisteraars discussiëren on air, op de website of via Facebook en Twitter aan de hand van een CritiX-stelling over de meest uiteenlopende onderwerpen. Bij CritiX telt jouw mening, dus doe vooral mee en laat je horen met #critix.

FunX
Op de publieke jongerenzender werken de omroepen BNN, VPRO, NTR, AVRO en KRO met elkaar samen. FunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden met muziek, actualiteiten en entertainment. De dj’s op FunX draaien een aantrekkelijke mix van onder andere hiphop, R&B, dance, reggae, turkpop, arab en desi. Het station is een belangrijke kweekvijver voor talent en doet verslag van relevante festivals en evenementen in de grote steden. FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, de website funx.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM. 
 
Voor meer informatie over FunX: www.FunX.nl 
                                                 

 
Noot voor de redactie
 
Voor meer informatie: FunX Communicatie
 
• Noëlle Beyne t: 035 – 6774167, m: 06 – 51809133, e: noelle.beyne@omroep.nl
• Wilma van Dormalen t: 035 - 6777453, m: 06 – 24218281, e: wilma.van.dormalen@omroep.nl
• Anneke de Vries t: 035 - 6773094, m: 06 – 30576917, e: anneke.de.vries@omroep.nl

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)