Video

Vlucht door het cultuurlandschap

Wilfried de Jong is terug met een cultuurprogramma: Werk in uitvoering (VPRO). In een straaljagerloods vliegt hij langs alle kunstvormen; van theater en klassieke muziek tot fotografie.

NPO Cultuur Bart

Bart Leguijt

Geplaatst op vrijdag 1 december 2023, 15:00

Welke tips zijn de moeite waard maar pasten niet meer in de 25 minuten van het programma? Dat vertelt Wilfried je hierboven. Het programma kijk je via de link onderaan deze pagina.

Extra tips bij Aflevering 4

Extra tips bij Aflevering 3

Extra tips bij Aflevering 2

Extra tips bij Aflevering 1

Kijk Werk in uitvoering

NPO Cultuur Bart

Bart Leguijt

Als redacteur voor NPO Cultuur is de Museumkaart Bart zijn dierbaarste bezit. Hij treint binnen- en buurland af op zoek naar de mooiste tentoonstellingen met fotografie, stoelen en moderne kunst. Wanneer de nacht valt trekt hij naar concertzaal of club, liefst daar waar experimentele elektronische muziek te horen is. Zijn favoriete kunstwerk? “Moeilijk, maar sowieso in Den Haag. De spin van Louise Bourgeois in het Kunstmuseum bezoek ik graag, of het Hemels Gewelf van James Turrell in de duinen. Verder is Rewire voor mij een onmisbaar festival.”

Vond je dit leuk?

Check dan ook eens de volgende tips

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de NPO Cultuur nieuwsbrief en ontvang iedere vrijdag mooie, inspirerende en interessante tips. Van kunst tot film en van muziek tot theater, zo hoef je niets meer te missen!

Please don't insert text in the box below!

Volg NPO Cultuur