Video

De Kardashians van de publieke omroep

Ik mocht vroeger dus geen Shin Chan kijken, een iconisch programma op de voor mij verboden zender Fox Kids. Dat was een programma over een opstandig jongetje dat de boel fulltime op stelten zette. En het was enorm populair.

VPRO Flowerboy

VPRO Flowerboy

Geplaatst op dinsdag 28 november 2023, 14:16

Je zou kunnenzeggen dat De Daltons het antwoord van de NPO was op deze serie. In plaats van één moeilijk opvoedbaar jongetje gaf de NPO er vier. Ik zag dat de eerste serie terug te zien is op NPO start, maar vergeet ook zeker de De Daltons, de jongensjaren (VPRO) niet. Dat is de vervolgserie die negen jaar later werd uitgezonden. Het zou mooi zijn om die ook snel weer in de beeldbank van de NPO terug te zien, want de scenarios en het acteerwerk zijn van ongeëvenaarde kwaliteit voor een kinderserie. Geen idee of deze brief gelezen wordt door iemand met macht en invloed, maar het zou mooi zijn als dat snel in gang kan worden gezet. Bij voorbaat dank en alle goeds,

VPRO Flowerboy

Vond je dit leuk?

Check dan ook eens de volgende tips

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de NPO Cultuur nieuwsbrief en ontvang iedere vrijdag mooie, inspirerende en interessante tips. Van kunst tot film en van muziek tot theater, zo hoef je niets meer te missen!

Volg NPO Cultuur