LogoInnovatie

Week van de Toekomst

3-6 juni 2024 • Media Park Hilversum • NPO Innovatie

De toekomst is nu!

Hoe kunnen wij de toekomst naar het heden halen om te onderzoeken wat dat betekent voor ons publiek én voor de publieke omroep?

Doe mee aan de Week van de Toekomst. Laat je inspireren door futurologen, innovators, tech-experts, makers en andere ervaringsdeskundigen. En ontdek wat er speelt op het snijvlak van technologie, maatschappij en media. Schrijf je nu in voor keynotes, talks en workshops. De toekomst is nu! 

Alle activiteiten vinden fysiek plaats op en om het Media Park in Hilversum en zijn toegankelijk voor alle omroep- en NPO-medewerkers.

Inschrijven

Maak je keuze uit verschillende evenementen die passen bij jouw functie of interesses. Schrijf je hier direct in! Let op: er is beperkt plek, dus vol = vol.

Houd je mailbox in de gaten

Na inschrijving ontvang je een bevestiging van aanmelden. Niet lang hierna ontvang je bericht bij welke workshops we een plekje kunnen toewijzen. Let dus op je mailbox en check ongewenste, spam en overige mail.

Aanpassen inschrijving

Pas je inschrijving aan in je eerste bevestigingsmail. Klik hier op "gegevens wijzigen" en schrijf je in voor de openstaande evenementen. 

 

Schrijf je in!
Inschrijven

Programma

Bekijk hieronder het programma.NPO WdvT Programma 1 van 2.pngNPO WdvT Programma 1 van 2 G.pngNPO WdvT Programma 2 van 2 (final).pngNPO WdvT Programma 2 van 2 G (final).png

Schrijf je in!

Bezoek de inschrijfpagina en schijf je in voor verschillende evenementen.

Inschrijven
NPO Logo
Snel naar
NPO.nl
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en Security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)