LogoInnovatie

Kinderen voor Kinderen Park

Wil je vandaag lekker dansen, zangles of een interactief spelletje spelen?
Welkom in het Kinderen voor Kinderen Park. Het énige interactieve park waar je kan spelen met je stem! Kom na school lekker dansen, zingen en spelletjes spelen met je vriendjes (of ouders!). In het muzikale park van BNNVARA is het altijd mooi weer. Dus regent het buiten? Ga dan lekker ‘buitenspelen’ in je eigen woonkamer! Het enige wat je hoeft te vragen is: “Hey Google, praat met Kinderen voor Kinderen”. Je smartphone of tablet mag je even laten liggen.

BNNVARA heeft samen met de NPO 12 try-outs georganiseerd waarbij telkens twee kinderen tussen de 7 en 12 jaar het concept konden testen. De belangrijkste lessen hieruit waren: 
  • Er is binnen de doelgroep interesse voor een spel op de smart speaker. Een spel via dit medium is nieuw en kinderen en ouders vinden het een leuke aanvulling.
  • De KvK action wordt niet gezien als vervanger voor buitenspelen. Een aantal ouders vindt het een pré dat kinderen in beweging komen met de KvK action. Het samen spelen met de smart speaker spreekt zowel kinderen als ouders aan.
  • KvK is bekend bij alle ouders en wordt gezien als een betrouwbare afzender.
  • Het thema en de spelelementen sluiten goed aan bij de wensen en behoeften van de kinderen. Maar het merk KvK spreekt de doelgroep 9 t/m 12 jaar niet voldoende (meer) aan, kinderen van deze leeftijd komen nog wel in contact met KvK via school maar privé luisteren ze naar Top 40 muziek via Spotify en YouTube. 
  • De onderdelen spelen en dansen binnen de KvK action worden het leukst gevonden, het onderdeel zingen het minst leuk. 
Meer van BNNVARA vind je hier.
NPO Logo
Snel naar
NPO.nl
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en Security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)