LogoInnovatie

Level Up (VPRO)

De overstap van basisschool naar middelbare school is voor veel tieners superspannend. In samenwerking met bekende influencers uit de gaming wereld verkennen we of we content kunnen maken op Discord, om de stap wat te gemakkelijken.
Sommigen achtstegroepers kletsen met hun vriendinnen of vrienden over de grote overstap naar de middelbare. Maar wat als je introvert bent, en liever op je kamer zit te gamen? Hoe bereid jij je dan voor op deze grote verandering? Level Up verkent hoe het platform Discord te gebruiken is om in gesprek te gaan met gamende achtstegroepers. We onderzoeken hoe we een voor hen bekende en vertrouwde online plek kunnen inzetten om ze te helpen bij een grote stap in de fysieke wereld.

Aan de hand van custom content gemaakt met influencers starten we op een laagdrempelige manier het gesprek met en tussen de doelgroepen. Over gamen, lifehacks, maar ook over emoties en wat er spannend is aan deze nieuwe stap. Level Up vindt live plaats in de laatste paar weken van de zomervakantie, vlak voordat de achtstegroepers starten op de middelbare school.
NPO Logo
Snel naar
NPO.nl
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en Security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)