LogoInnovatie

Videocalls

Nieuwsuur heeft zich de afgelopen jaren in de markt weten te zetten als een inhoudelijk sterk journalistiek programma met een stevige onderzoeksbasis die menig waardering van tv-publiek en journalistieke prijzen oplevert. We geloven dat er een breder publiek voor Nieuwsuur bestaat dan de huidige tv-kijker die ons ook via andere kanalen volgt. Dit hebben we gezien met een aantal trending onderzoeksvideo’s op YouTube de afgelopen 6 maanden. Wij denken dat er met nieuwe vertelvormen en draaivormen een andere publiek en andere verhalen kunnen maken.
Onderzoeksvragen:
  • Stoort het dat je iemand interview via een videogesprek in plaats van op een traditionele manier, bijvoorbeeld in een studiogesprek of met een reguliere tv-camera?
  • Wat zijn de voordelen ervan om iemand via/met een mobiele telefoon te interviewen? (Geen reiskosten? Montage ingewikkelder? Is het überhaupt goedkoper?)
  • Mensen die online interviews consumeren doen dat niet minder als het via een videocall is. Gebruikers doen dit bij voorkeur verticaal, klopt dat?
  • Wat voor stijlkeuzes heb je?
  • Hoe verkrijgen we de juiste beeldkwaliteit en stabiele shots?  
NPO Logo
Snel naar
NPO.nl
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en Security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)