Pistachenoten, prosecco en pap
Kate is in Californië om te vragen waarom er zoveel dichte pistachenoten in een zakje zitten. Matt geniet in Italië van prosecco. Jimmy zoekt in Ierland uit of traditionele havervlokken beter zijn.
- Alles
- Alles
- Afleveringen
- Extras

Gelatine, tonijn en ijsklontjes
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Rauwe eieren, regenboogham en pareloesters
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Gin, macadamianoten en dubbeldippen
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Pepers, recycling en yoghurt
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.