• Lezen
  • Film & serie
  • Quizzen
  • Videosnacken
    • NPO3 Exclusives
    • Shorts
  • Meer
    • 3Lab
    • 3vraagt
    • 3 op Reis
    • Boos
    • Brandpunt+
    • Best Bites
    • Spot On
    • Spuiten en Slikken
    • BEAM
    • NOS op 3
    • NOS stories
    • PowNews
    • Programma's
    • Op NPO Start
    • Artikelen
    • Afleveringen
    • Reviews
    • Alle zoekresultaten
    • HOME
    • Lezen
    • Film & serie
    • Quizzen
    • Videosnacken
      TERUG
      • Videosnacken
      • NPO3 Exclusives
      • Shorts
    • MEER
      MEER
      • 3Lab
      • 3vraagt
      • 3 op Reis
      • Boos
      • Brandpunt+
      • Best Bites
      • Spot On
      • Spuiten en Slikken
      • BEAM
      • NOS op 3
      • NOS stories
      • PowNews

    Food CIA

    • Menu
    Deze aflevering is beschikbaar tot 28 februari 2019 20:18

    Food CIA

    Logo van KRO-NCRV

    Tofoe, Porties en A2-Melk

    • Aflevering
    • Afl
    • 21 feb 2019, 19:55

    Hoe tover je groene sojabonen om tot tofoe? Zijn kant-en-klaarmaaltijden nu bijna twee keer zo groot als in de jaren 50? En een nieuw soort melk die minder spijsverteringsklachten moet geven.

    Complete afleveringen van
    Food CIA vind je op NPO Start.

    Bekijk meer op NPO Start

    Food CIA

    • 0:47

    Eten onder een vergrootglas!

    Food CIA

    Logo van KRO-NCRV

    Tofoe, Porties en A2-Melk

    • Aflevering
    • Afl
    • 21 feb 2019, 19:55

    Hoe tover je groene sojabonen om tot tofoe? Zijn kant-en-klaarmaaltijden nu bijna twee keer zo groot als in de jaren 50? En een nieuw soort melk die minder spijsverteringsklachten moet geven.

    Complete afleveringen van
    Food CIA vind je op NPO Start.
    Bekijk meer op NPO Start
    NPO logo
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Info

  • NPO Start
  • Over NPO
  • Algemene voorwaarden & Privacy
  • Cookiebeleid
  • Menu

  • Lezen
  • Film & serie
  • Quizzen
  • Videosnacken
  • NPO3 Exclusives
  • Shorts
  • Volg NPO 3

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • TikTok
  • Deze website maakt gebruik van cookies om de ervaring te optimaliseren. Lees meer.

    Akkoord