LogoFonds

NPO Zapp Online serie

ZAPP is op zoek naar makers van online series. Stuur jouw idee in!

Dit online serietraject is een initiatief van NPO, NPO-fonds, 3LAB en de omroepen. We zoeken bijzondere en originele verhalen die de (online)doelgroep van Zapp (9-12 jaar) aanspreken. Ben jij een beginnende maker die vakmanschap en een eigen creatieve signatuur wil ontwikkelen, én verhalen wil vertellen voor stoere kinderen? Dan is dit traject voor jou!

Vier teams, elk met minimaal een scenarist, regisseur en producent, krijgen de kans om een pilot van maximaal 10 minuten te ontwikkelen en te realiseren. Deze pilot kan een zelfstandig en compleet verhaal zijn, maar moet de potentie hebben om uit te groeien tot een serie. Tijdens het traject ontvangen de teams inspiratiesessies van vooraanstaande professionals uit de industrie. Het gehele traject, van concept tot pilot, duurt 10 maanden en wordt begeleid door dramaturgen van de betrokken omroepen.

De vier gelukkige teams worden gekozen door de deelnemende omroepen: KRO-NCRV, Omroep ZWART, EO, NTR, VPRO, HUMAN, AVROTROS en BNNVARA. Eén van de geproduceerde pilots wordt doorontwikkeld tot een online serie op Zapp.nl, in coproductie met de omroep.

Meer informatie

NPO Zapp Online serie

NPO Logo
Snel naar
Toegankelijkheid
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en Security
Cookiebeleid