LogoPers

10 uur durende tv-marathon bij Zapp Your Planet-finale

Zaterdag 14 mei is het zo ver: de spetterende finale van Zapp Your Planet 2016. Met deze actie zamelen NPO Zapp en het Wereld Natuur Fonds zoveel mogelijk geld in om de Afrikaanse Olifant tegen stroperij te beschermen.
12 mei 2016

In en buiten Studio 21 in Hilversum is het de hele dag een komen en gaan van Zappers, artiesten, goochelaars, kinderen, ouders en grootouders. Voor Zapp Your Planet komt iedereen samen om geld te doneren en tien uur lang te genieten van tv-opnames, workshops, spelletjes, optredens, meet & greets, de Zapp Your Planet-veiling en nog veel meer.

Van 9 tot en met 14 mei 2016 staat NPO Zapp een week lang in het teken van Zapp Your Planet 2016. De finale van de week is aanstaande zaterdag in Studio 21, gepresenteerd door Zapper Klaas van Kruistum. Onder meer B-Brave, Zomaer, K3 en Eva Simons beklimmen het podium voor een optreden. Aan het einde van de tv-marathon maken alle Zapp-presentatoren het eindbedrag van Zapp Your Planet 2016 bekend.

Live bij NPO Zapp op 3
Ook thuisblijvers missen niks van Zapp Your Planet 2016, zowel online via zappyourplanet.nl als op televisie. Tussen 09.00 tot 19.00 uur kijkt het publiek op NPO Zapp naar een spannende tv-marathon, met de Zapp-programma’s Checkpoint (EO), Beste Vrienden Quiz: Grote Olifanten Quiz (NTR), Zappsport (AVROTROS), Street Magic (AVROTROS), Kids Top 20 (AVROTROS), BZT Show (KRO-NCRV), Dokter Corrie Show (NTR), Jeugdjournaal (NOS), Het Klokhuis (NTR), Freeks Wilde Wereld (VPRO) en een in Kenia opgenomen editie van De Buitendienst (NTR).

Zapp Your Planet
Zapp Your Planet is een jaarlijkse actie van de publieke kinderzender NPO Zapp en WNF. Sinds 2012 vragen de Zapp-presentatoren aandacht voor een goed groen doel. De kijkers van NPO Zapp komen zelf in actie en helpen mee met de inzameling. Zapp Your Planet bracht in 2015 een bedrag van 240.092 euro op. Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vragen de publieke kinderzender en WNF dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant.

Kort na de Zapp Your Planet-marathon reist Zapp-presentatrice Nienke met twee actievoerders af naar Gabon voor het EO-programma ‘Zapp Your Planet Expeditie’, in de herfstvakantie vanaf 24 oktober te zien bij NPO Zapp op 3.

Voor meer informatie over Zapp Your Planet: Operatie Olifant: www.zappyourplanet.nl.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)