LogoPers

3FM Awards 2016 live op NPO 3FM, NPO 3 en 3fm.nl

Welke Nederlandse bands en artiesten gaan met één of meer 3FM Awards naar huis? Of je nou op zoek bent naar paaseieren, aan de koffie zit bij de schoonfamilie, in de rij staat bij de meubelboulevard: de preparty, optredens en 3FM Award-show volg je live op NPO 3FM, NPO 3, NPO 101 en 3fm.nl. NPO 3FM Vanaf 14.00 tot 00.00 uur doen bijzondere dj-duo’s live verslag vanuit TivoliVredenburg. 3FM jocks Paul Rabbering en Mark van der Molen, Frank van der Lende en Giel Beelen, Michiel Veenstra en Wijnand Speelman, Roosmarijn Reijmer en Herman Hofman nemen luisteraars op NPO 3FM mee in de uitgebreide pre- en afterparty, alle optredens en de uitreiking van de 3FM Awards. De 3FM studio is in beeld en geluid te volgen via 3fm.nl en op NPO 101 zie je alle optredens in de verschillende zalen van TivoliVredenburg.
25 maart 2016

NPO 3
De VARA zendt de 3FM Awards uit vanaf 20.30 uur live op NPO 3. Om 23.45 uur genieten muziekliefhebbers op NPO 3 met het programma ‘3FM Awards: de Afterparty’ (BNN) opnieuw van de muzikale highlights van de 3FM Awards 2016. De 3FM Awards volg je ook via 3fm.nl, alle social kanalen en NPO 101.

3FM Awards 2016
De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door de 3FM-luisteraars. Vanaf 15.30 uur treden in totaal 21 acts ruim een half uur op, verspreid over vier verschillende zalen van TivoliVredenburg. Optredens zijn er onder meer van Chef’Special, De Staat, Ronnie Flex en Lil’ Kleine, Douwe Bob, Dazzled Sticks en Lucas Hamming. Vanaf 20.30 uur staat de Ronda-zaal in het teken van de uitreiking van de 3FM Awards, gepresenteerd door 3FM dj’s Giel Beelen, Annemieke Schollaardt en Frank van der Lende.

Deze vrijdag, zaterdag en zondag tellen de 3FM dj’s af naar de dag van de 3FM Awards 2016. Op NPO 3FM is er veel aandacht voor de genomineerden, win je de laatste kaarten, en luister je naar muziek en live tracks van de beste Nederlandse artiesten. Op maandag 28 maart reikt de publieke radiozender live vanuit TivoliVredenburg twaalf 3FM Awards uit, bepaald door de luisteraar van 3FM.

Voor de volledige line up, genomineerden en laatste kaarten: 3fm.nl/awards.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)