LogoPers

3FM Exclusive presenteert: Editors live!

3FM Exclusive presenteert: Editors! Op donderdag 8 maart is de Britse indieband live te zien tijdens de allereerste 3FM Exclusive in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Oftewel: hier wil je bij zijn en dat kan!
15 februari 2018

Sander Hoogendoorn maakt op 8 maart tussen 18.00 en 21.00 uur de uitzending voor NPO 3FM, Editors zorgen voor fantastische muziek en luisteraars kunnen er ook live bij zijn. Want vette artiesten op bijzondere locaties, voor een kleine groep 3FM-fans: dat is de basis van het nieuwe live concept 3FM Exclusive. Kaarten voor Editors zijn alleen te winnen, van 26 februari tot en met 8 maart via NPO 3FM en vanaf morgen al via verschillende acties op 3FM.nl.

“Geweldig dat deze gigantische band te gast is op de allereerste 3FM Exclusive”, zegt Diederik van Zessen, music director/waarnemend zendermanager van NPO 3FM. “Editors heeft een jarenlange band met 3FM, dat hits brengt voordat het hits zijn, maar ook verrast met coole tracks van even geleden. Met de 3FM Exclusives geven we onze luisteraars de kans om muziek te beleven op een manier zoals dat nergens anders kan.”

Geen kaarten gewonnen? Niet getreurd: 3FM Exclusive wordt rechtstreeks uitgezonden op NPO 3FM en is live te volgen via 3FM.nl/live en de 3FM socials. En om alvast in de stemming te komen is morgen, vrijdag 16 februari, elk uur op NPO 3FM een plaat van Editors te horen.

NPO 3FM | Music Starts Here
NPO 3FM is de plek voor de beste muziek en de coolste artiesten. Op radio, online en vanaf events en festivals in het land. Vanuit onze grenzeloze liefde voor popmuziek hoor je bij 3FM meer dan alleen de hits van nu. Ook tracks van even of langer geleden vind je bij 3FM. Voor muzikaal, nog onontdekt talent is 3FM hét podium en de broedplaats. En natuurlijk moet je voor festivals en live muziek bij 3FM zijn. De publieke radiozender is waar de actie is, verruimt je kijk op de wereld en daagt je uit zelf een positieve bijdrage te leveren. Zoals tijdens 3FM Serious Request, waar 3FM heel Nederland in beweging zet en verbindt om zich in te zetten voor een stille ramp.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)