LogoPers

3FM Serious Summer live vanaf Zwarte Cross

3FM zendt op 25 en 26 juli live uit vanaf het Zwarte Cross-festival in Lichtenvoorde. Vanaf het festivalterrein waar onder meer Gabriella Cilmi, Miss Montreal en Bertolf optreden, doen de dj’s van 3FM verslag van het muziek- en motorcrossfestijn dat onlangs is uitgeroepen tot het ‘Beste popfestival van Nederland’ tijdens het Gala van de Popmuziek.
22 juli 2009

Giel Beelen trapt af in de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 juli. Zijn programma Nachtegiel komt tussen 01.00 en 04.00 uur live vanaf het festivalterrein. Op zaterdag 25 juli kunnen luisteraars van 3FM alles rechtstreeks volgen tussen 18.00 en 22.00 uur. Op de laatste dag van het festival start de uitzending op 3FM om 15.00 uur en duurt tot 20.00 uur.

3FM Serious Talent
Verschillende nieuwe 3FM Serious Talent artiesten strijden om een plek op het hoofdpodium van de Zwarte Cross. Op een speciaal fijnproeverspodium treden ze tijdens het festival op voor een vakjury die de winnaar kiest. Naast het felbegeerde optreden winnen ze ook een dag studiotijd met een toonaangevende producer.

3FM Serious Summer
3FM is dit jaar wederom te vinden op de belangrijkste pop/rock en dancefestivals. Zowel in Nederland als daar buiten. 3FM Serious Summer ging op 30 mei van start op Pinkpop. 3FM is deze zomer ondermeer te vinden op Awakenings, Mystery Land, Rock Werchter en Lowlands. Voor het eerst dit jaar staat 3FM ook op de grootste dancefestivals van Nederland; Sensation en Mystery Land.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)