LogoPers

Ad interim zendermanagers voor Radio 4 en Radio 6

Directeur radioprogrammering van de NPO Jan Westerhof maakt vandaag bekend dat Marwil Straat en Florent Luyckx vanaf 19 januari tijdelijk het zendermanagement voor de respectievelijke radiostations 4 en 6 overnemen. Dit is een direct gevolg van het vertrek van zendermanager Margreet Teunissen eerder in december 2008. Straat en Luycks blijven vooralsnog tot 1 juni 2009 aan in deze functie.
13 januari 2009

Directeur Radioprogrammering Jan Westerhof: “Florent Luyckx zal de werkzaamheden voor Radio 6 naast zijn werk als zendermanager 3FM doen. Zijn opdracht is om vooral de positionering van Radio 6 te verbeteren en indien nodig de programmering daarop aan te passen. Radio 6 verdient als radiostation voor jazz en wereldmuziek een grotere bekendheid bij het publiek.”

Marwil Straat is directeur van het Wereld Audio Festival, projectmanager van radiodocumentaires en coördineert in die hoedanigheid Holland Doc Radio. Ze is daarnaast gastdocent aan onder meer de Media Academie en de Christelijke Hogeschool Ede. Westerhof: “Met Marwil hebben we gekozen voor een ervaren radiomaker die bewezen heeft visie en overtuigingskracht goed te kunnen verbinden.”

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)