LogoPers

Barend van Deelen en Wijnand Speelman presenteren ochtend- en middagshow op NPO 3FM

3FM-dj’s Barend van Deelen en Wijnand Speelman slaan de handen ineen voor een unieke radioshow: vanaf maandag 17 juni presenteren zij gezamenlijk de ochtend- én de middagshow op 3FM. Dat doen zij door tijdens het EK voetbal in Duitsland met een camper achter Oranje aan te gaan. “Barend en Wijnand: Plankgas achter Oranje aan” is maandag tot en met donderdag ’s ochtends en ’s middags te horen, op vrijdag alleen tijdens de ochtenduren.

Barend van Deelen (PowNed) en Wijnand Speelman (KRO-NCRV) brengen tijdens het Europees Kampioenschap in Duitsland de ochtend- en middagshow van 3FM samen. Tijdens de show brengen de dj’s het gevoel van het EK bij de luisteraar thuis. Ze spreken supporters, journalisten en (oud-)voetballers en brengen het laatste nieuws rondom het EK. En dat alles met een flinke dosis Oranje-passie. De uitzending maken ze live vanaf diverse locaties in Duitsland. Zo zijn de dj’s te horen vanaf de Reeperbahn in Hamburg, het hart van de Nederlandse Delegatie in Wolfsburg, naast het stadion in Berlijn. Overal waar Oranje is, zijn Barend en Wijnand.

Barend en Wijnand: Plankgas achter Oranje aan
Op zondag 16 juni trappen Barend en Wijnand de show af met een special tussen 13.00 en 16.00 uur. “Barend en Wijnand: Plankgas achter Oranje aan” is daarna vanaf maandag 17 juni te horen zolang het Nederlands Elftal in het Europees Kampioenschap meespeelt. Maandag tot en met donderdag is dat tussen 06.00 en 09.00 uur en tussen 16.00 en 19.00 uur. Op vrijdag is dat alleen in de ochtenduren, tussen 06.00 en 09.00 uur.

Tjahny Bercx nieuwe directeur HR en Cultuur bij NPO
NPO BLEND All-time Hiphop and R&B Top 1000 van start
Tim Moen nieuwe zendermanager NPO Klassiek
3FM Serious Request komt in actie voor Metakids
Jonna Fraser en CHO grote winnaars FunX Music Awards
Ontsnap even uit de drukte: NPO Klassiek presenteert themaweek Kalm met Klassiek
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)