LogoPers

Bart Jan Cune nieuwe voice-over Nederland 3

NOS op 3-nieuwslezer Bart Jan Cune is de nieuwe zenderstem van Nederland 3. Op maandag 20 januari is hij voor het eerst te horen in de programma-aankondigingen van de jongerenzender van de publieke omroep.
16 januari 2014

Bart Jan is de opvolger van Eric Corton, die heeft aangegeven zich meer te willen toeleggen op zijn werk als acteur, presentator en schrijver. Nederland 3 is blij met de komst van Bart Jan. Netmanager Roek Lips: “Ik dank Eric Corton voor zijn inzet en betrokkenheid bij de zender en ik ben zeer verheugd dat we een waardige opvolger hebben gevonden in de persoon van Bart Jan Cune. Bart Jan heeft als nieuwslezer van NOS op 3FM, FunX en Radio 6 bewezen dat zijn stemgeluid aanslaat bij onze doelgroep. Bovendien denk ik dat zijn veelzijdigheid én zijn gevoel voor humor uitstekend past bij Nederland 3.”

Bart Jan Cune: “Erg eervol dat ik deze klus mag klaren voor een mooi merk als Nederland 3. Ik hoop het met minstens zo veel passie te doen als mijn voorganger Eric Corton. Het is voor mij als ‘nieuwsstem’ een hele andere tak van sport, maar inhoudelijk past het mooi bij mijn dagelijks streven om de boodschap die verteld moet worden kernachtig, enthousiast en op een heldere manier over te dragen aan de kijker en de luisteraar. Ik ben ook erg blij dat ik deze nieuwe uitdaging kan combineren met mijn huidige werk als nieuwslezer.”

Over Bart Jan Cune
Bart Jan Cune (Naarden, 1981) was na de Fontys Hogeschool Journalistiek jarenlang presentator van de actualiteitenprogramma’s op Omroep Brabant radio en werkte tegelijkertijd voor verschillende programma’s in Hilversum. Sinds 2008 is hij nieuwslezer bij NOS op 3 waar hij al snel de vaste nieuwslezer werd van de Coen en Sander Show. NOS op 3 verzorgt het nieuws op 3FM, Nederland 3 en online via nosop3.nl. Naast zijn huidige werk als nieuwslezer traint hij ook nieuw radiotalent. Daarnaast is hij één van de oprichters van Kermis FM. Het (evenementen)station dat jaarlijks tien dagen lang uitzendt vanaf de Tilburgse kermis.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)