LogoPers

Bekende artiesten switchen van carrière door coronacrisis

In de nieuwe YouTube-serie PLAN B brengt Ouassima een bezoek aan Boef, Oussama Ahammoud, DJ Wef, Bokoesam, Bollebof en F1rstman die een andere weg zijn ingeslagen naast hun huidige (muziek)carrière. Hoe creëren zij nieuwe kansen voor zichzelf tijdens de lockdown en hoe zien ze de toekomst?
9 februari 2021

Lege agenda’s
De lockdown zorgt voor gesloten restaurants, winkels en clubs. Daardoor kunnen veel artiesten niet optreden en zijn ze genoodzaakt om hun inkomsten ergens anders vandaan te halen. Shows liggen stil en de agenda’s zijn leeg, maar wat zijn de opties? 

Denken in mogelijkheden
Met PLAN B wil FunX jongeren een hart onder de riem steken en laten zien dat er tijdens deze coronaperiode naast alle beperkingen ook mogelijkheden zijn. Ouassima loopt een dag mee met de artiesten om een kijkje te nemen bij hun transformatie van (muziek)carrière naar een onderneming in de cosmeticawereld, callcenter of horeca. Hoe komen ze daar terecht en tegen welke obstakels lopen zij aan? Dat zie je allemaal in de serie PLAN B.

De afleveringen van PLAN B zijn van 12 februari tot en met 19 maart elke vrijdag om 16:00 uur te zien op het YouTube-kanaal van FunX.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)