LogoPers

Beleef Alpe d’HuZes op NPO Radio 5

Aanstaande woensdag en donderdag staat NPO Radio 5 in het teken van Alpe d’HuZes. Op donderdag 1 juni beklimmen duizenden mensen de beroemde berg Alpe d’Huez in Frankrijk, om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. NPO Radio 5-dj’s Bert Kranenbarg en Henkjan Smits doen live verslag van het evenement.
31 mei 2017

NPO Radio 5 begint op woensdag al met uitzenden vanaf de Alpe d'Huez. Op die dag beklimt Bert Kranenbarg op zijn fiets de berg. Luisteraars horen een verslag hiervan in Arbeidsvitaminen (AVROTROS) (10.00 – 12.00 uur) en de Tinekeshow (MAX) (12.00 – 14.00 uur). Later die dag komt Bert zelf live vanaf de Alpe d'Huez, in Bert op 5 van 16.00 tot 18.00 uur. En ook Henkjan Smits zit voor Tijd voor Max Radio op de Alpe d'Huez van 18.00 tot 20.00 uur.

Op donderdag zijn in alle programma’s op NPO Radio 5 de verslagen van Bert en Henkjan te horen. Daarna, van 16.00 tot 20.15 uur maken ze de gezamenlijke uitzending ‘Alpe d’HuZes op 5’. Hierin wordt even voor 20.00 uur het eindbedrag bekend gemaakt.

Al een aantal weken lang worden Angélique, Ruurd en Dian gevolgd door NPO Radio 5. Alle drie trotseren zij de Alpe dHuez: Angélique hardlopend, Ruurd fietsend en Dian wandelend. NPO Radio 5 doet woensdag en donderdag verslag van hun tocht en kijkt hoe het hen vergaan is.

 

Foto: NPO Radio 5

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)