LogoPers

Braboneger basht online vanaf 1 juli op npo3.nl

Vanaf 1 juli is de nieuwe AVROTROS-serie Braboneger basht online te zien op npo3.nl. Twee keer per maand geeft Braboneger (Steven Brunswijk) zijn ongezouten mening over actuele zaken. Vanuit zijn huiskamer, auto, tuin of in de schuur, waar hij altijd zit te gamen en chillen met zijn matties Dennis en Djordjhy, die zich er ook graag tegenaan bemoeien. Twee keer per week post hij een video-item online op npo3.nl en op het YouTube-kanaal van NPO3.
28 juni 2017

De onderwerpen van de Braboneger basht online zijn actueel, zijn mening is controversieel. Scholen die vrij geven voor het Suikerfeest, Nederturken die voor Erdogan stemmen, Rico Verhoeven die acteur wil worden. De Braboneger heeft overal een mening over en steekt die niet onder stoelen of banken.

Daarnaast legt hij en passant vingers op zere plekken. Waarom ligt het woord neger zo gevoelig? Waarom haten we op Marokkaanse straatjeugd, maar spreken Hollandse jongens wel met een Marokkaanse tongval? In de stijl van het eerder uitgezonden tv-programma De Braboneger verkaast?! neemt Steven zaken over integratie, verdraagzaamheid en verschillende culturen op de hak.

Steven Brunswijk, de Braboneger: “Ik vind het geweldig dat ik op npo3.nl mijn mening mag geven op allerlei actualiteiten die er in een week kunnen zitten. Daarnaast ga ik ook mijn mening geven over filmpjes die ‘net niet’ goed gelukt zijn. Zoals hele slechte rappers bijvoorbeeld!”

Braboneger basht online: vanaf 1 juli een half jaar lang op npo3.nl. Voor meer informatie kijk op npo3.nl

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)