LogoPers

Britt Dekker doet verslag van het NPO Zapp Sinterklaasfeest

Op zaterdag 23 en zondag 24 november wordt in de Jaarbeurs Utrecht het grootste Sinterklaasspektakel van het jaar gehouden: het Zapp Sinterklaasfeest! Samen met Sinterklaas, Malle Pietje, Wellespiet én de Pietenband wordt het weer één groot feest. 
6 november 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook K3, Kinderen voor Kinderen, Brugklas de Musical, Mega Mindy, Rachel en het testteam van Checkpoint, Fenna en Joe, Sterre en Anne-Mar vieren het feestje met Sinterklaas mee. Natuurlijk zijn jouw favoriete Zappelin-vriendjes ook aanwezig. De show wordt gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Dit jaar doet niemand minder dan Britt Dekker verslag van het Sinterklaasfeest met backstage-interviews en spelletjes met de artiesten. Je kunt haar volgen via het YouTube-kanaal en het Instagram-account van NPO Zapp. 

Extra show op zaterdag 23 november
Wegens groot succes is er op zaterdag 23 november een extra show toegevoegd: dat betekent dat het maar liefst 4 keer feest is! Vier het Zapp Sinterklaasfeest op zaterdag 23 november om 12.00 uur (extra show) en om 16.00 uur en op zondag 24 november om 11.00 en 15.00 uur in de Jaarbeurs Utrecht. Voordat het feest losbarst maakt de Pietenband er een feestje van, kun je op de foto met verschillende vriendjes van Zappelin en heeft Piet misschien alvast wat lekkers. Kijk voor meer informatie en hoe je erbij kunt zijn op www.zappsinterklaasfeest.nl.

KRO-NCRV en Omroep MAX zenden het Zapp Sinterklaasfeest op woensdag 27 november (15.30 uur), vrijdag 29 november (16.25 uur), zaterdag 30 november (12.00 uur), zondag 1 december (15.30 uur) en donderdag 5 december (16.05 uur) uit op NPO Zapp. 

Laatste persberichten
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
3FM viert Songfestival met EuropapaParty en EuropaParade
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)