LogoPers

Coldplay-concert Amsterdam geheel op NPO 3FM

Aanstaande donderdag en vrijdag speelt Coldplay in de Amsterdam Arena. Beide shows waren in rap tempo uitverkocht. Voor iedereen die naast een kaartje greep, maar ook voor de 104.000 mensen die wel gaan, heeft de NPO goed nieuws: op vrijdag 24 juni zendt 3FM het complete Coldplay-concert van donderdagavond uit. Tussen 20:00 – 22:00 uur is de show non-stop te horen op NPO 3FM. Zoals gebruikelijk vullen 3FM en 3FM.NL het concert aan met sfeerverslagen, interviews en beelden.
20 juni 2016

Coldplay zit op dit moment midden in de A Head Full Of Dreams tour, naar aanleiding van het gelijknamige, zevende album. Wereldwijd bestaat de tour uit 58 shows. De band rond zanger Chris Martin bestaat sinds 1996.

Het grootste concert dat de band ooit gaf in Nederland was in 2012 op het Malieveld in Den Haag met circa 65.000 bezoekers. De twee concerten in de Amsterdam Arena brengen 104.000 fans bij elkaar. Op donderdag 23 juni geeft NPO 3FM nog de allerlaatste kaarten weg voor deze concerten. Vanaf 00:00 tot en met Dit is Domien maken luisteraars kans op één van de 20 setjes duo tickets.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)