LogoPers

Frank van der Lende in de 3FM Middag

Nieuwe programmering NPO 3FM per 1 juni
27 maart 2015

 

Vanaf 1 juni aanstaande hoort de 3FM luisteraar elke doordeweekse middag tussen 16.00 en 18.00 uur Frank van der Lende(BNN) met zijn programma Frank<3. Vanaf 18.00 klinkt Dit is Domien(BNN) met Domien Verschuuren. Zijn programma schuift een uur naar voren, net zoals 3Voor12 Radio(VPRO), dat vanaf 1 juni om 21.00 uur begint. Mark van der Molen maakt van 00.00 tot 02.00 het nieuwe middernachtprogramma Markplaats (POWNED).

 

“Frank van der Lende is een jonge en interessante radiomaker, een groot muziekliefhebber en hij gaat een verrassend, nieuw middagprogramma maken”, zegt 3FM zendermanager Wilbert Mutsaers. “Domien bewijst de ideale DJ te zijn voor muziekliefhebbers in de vroege 3FM avond en is vanaf 1 juni een uur eerder te horen. Voor de luisteraars die houden van nieuwe en alternatieve muziek is het goed dat vanaf 1 juni 3voor12 Radio om 21.00 uur start, met dj Roosmarijn Reijmer. Ook nieuw is het dagelijks middernachtprogramma Markplaats op zondag tot en met donderdag van 00.00-02.00 uur dat door Mark van der Molen (PowNed) wordt gepresenteerd.”

 

Per 1 juni start de eerste fase van de nieuwe 3FM programmering. Het programma That's Live (BNN), elke zaterdag van 18 tot 20 uur, wordt vanaf 1 juni door Sander Hoogendoorn gepresenteerd. Sander is een van de talenten die doorstroomde uit de 3FM DJ-opleiding. Alle dj’s die op 3FM programma’s maken, hebben de 3FM Radio DJ opleiding gedaan.

Per 1 september start de tweede fase van de nieuwe 3FM programmering.

 

Het is voor de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) belangrijk dat jong talent ruim baan krijgt op zowel radio, TV als online. De nieuwe programmering op NPO 3FM biedt jonge DJ’s de kans om door te stromen en nieuwe programma’s te gaan maken voor een jonge groep luisteraars.

 

 

 

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)