LogoPers

FunX live vanaf Rotterdam Unlimited

 
23 juli 2015

 

Jongerenzender doet verslag van het Zomercarnaval en de Battle of Drums

Komend weekend staat de radiostudio van FunX tussen de feestende mensen tijdens Rotterdam Unlimited 2015, waar het Zomercarnaval en de Battle of Drums onderdeel van uitmaken. Vrijdag en zaterdag zendt de jongerenzender live uit en doen de dj’s verslag van de sfeer en de optredens. Iedereen in de havenstad dompelt zich volledig onder in de kleurrijke sferen en zomerse beats van het Rio de Janeiro van Nederland: Rotterdam. 

Vrijdag 24 juli (19:00 - 00:00 uur) en zaterdag 25 juli (13:00 - 19:00 uur) doen FunX-dj’s Q-bah, Morad & Shay, Jaimy en Dulci verslag vanuit het hart van Rotterdam. De FunX-radiostudio staat op het Hofplein, waar vrijdag vanaf 19.30 uur de Battle of Drums plaatsvindt: drie Caribbean brassbands in de straten van Rotterdam met ruim 50.000 uitzinnige toeschouwers.

Zaterdag 25 juli rijdt de praalwagen van FunX voor het eerst mee in de straatparade van het Zomercarnaval. Tientallen luisteraars hebben on air een plekje op de FunX-praalwagen gewonnen. Samen met de FunX-dj’s genieten zij vanaf de wagen van de kleurrijke straatparade, met de lekkerste Latin en Caribische klanken op de achtergrond. Vanaf 15.30 uur trekken 25 praalwagens en 2.500 dansers en danseressen van verschillende culturen en nationaliteiten langs de FunX-studio richting de Coolsingel.

De radio-uitzending is live te volgen via FunX Radio en FunX.nl.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)