LogoPers

FunX vaart voor het eerst mee met de Canal Parade

De publieke jongerenzender FunX vaart zaterdag 6 augustus voor het eerst mee met de Canal Parade. Onder de noemer ‘Join FunX!’ roept FunX iedereen op zichzelf te zijn en mee te doen. Aan boord zijn onder andere FunX dj’s Morad, Shay en Fernando en artiesten D-Rashid, Franck & Lorenzo, Brace en Lange Frans. Ook veel luisteraars staan op de boot; zij hebben de afgelopen weken een plek op de boot gewonnen.
5 augustus 2016

FunX dj Shay vindt het belangrijk dat FunX meevaart: ‘FunX is er voor iedereen. Ongeacht welke vorm van seksuele geaardheid. Dat zou ook niet meer dan normaal moeten zijn. Iedereen is welkom bij FunX en dat laten we zien door mee te varen met de Canal Parade. Join FunX!

Join FunX!

FunX is de publieke radiozender voor jongeren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. The sound of the city is er voor iedereen, ongeacht welke achtergrond of seksuele voorkeur. Door mee te varen met de Canal Parade en aandacht te geven aan EuroPride op de zender, wil FunX zijn luisteraars de boodschap meegeven dat iedereen zichzelf kan zijn.

FunX doet de hele middag verslag vanaf de boot en vanuit het centrum van Amsterdam met als thema 'Join FunX!'. Via de radio en de sociale kanalen kan je alles te volgen. Meer informatie is te vinden op www.funx.nl.

 

EuroPride 2016

Onder de noemer ‘Join our freedom, feel free to join us’ brengt EuroPride 2016 de acceptatie van LHBTI’s in Europa onder de aandacht. Om dit initiatief kracht bij te zetten, varen er naast FunX ook boten van o.a. de Europese Commissie, het Ministerie van Defensie, de politie en de Marokkaanse gemeenschap mee.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)