LogoPers

Gerard Timmer vertrekt bij NPO

Gerard Timmer, Directeur Video,  vertrekt per 1 januari 2014 bij de NPO. Hij draagt in de komende periode zijn taken over. Hij is sinds juli 2007 in dienst. De reden van vertrek is een verschil in visie op de vernieuwing van de organisatie.
30 oktober 2013

Na een goede en intensieve samenwerking gedurende een periode van zes jaar ziet Timmer hierdoor aanleiding om nieuwe stappen te gaan zetten in zijn loopbaan.

De NPO roemt de staat van dienst van Gerard Timmer. Hij was met zijn team meer dan zes jaar verantwoordelijk voor de programmering van Nederland  1, 2, 3, Zapp/Zappelin en de themakanalen. Sinds 2011 was hij – met activiteiten als npo.nl, de NPO App en Uitzending Gemist - ook verantwoordelijk voor de online strategie.

Henk Hagoort, voorzitter van de Raad van Bestuur van de NPO: “Gerard heeft er mede voor gezorgd dat de NPO vorig jaar het meest succesvolle televisiejaar had. Door te programmeren met het oog op het publiek en het publieke karakter van de NPO, is dat Gerard en zijn team gelukt in tijden van bezuinigingen. Wij zijn Gerard dankbaar voor zijn grote  bijdrage aan de NPO en wensen hem veel succes in de toekomst.”

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)