LogoPers

Giorgio Hokstam wordt dj bij NPO FunX

Giorgio Hokstam wordt per 1 augustus dj bij FunX. Bij de jongerenzender gaat hij de programma’s Jouw Stad Utrecht en later ook Jouw Stad Amsterdam presenteren. Daarnaast gaat hij aan de slag voor FunX Beeld.
3 juli 2017

Giorgio Hokstam: "Na ruim vier jaar hitradio gemaakt te hebben, ben ik toe aan een volgende stap. Zo wil ik iets meer de journalistieke kant van radio gaan ontdekken en daarnaast ook mijn skills als presentator op beeld meer gaan ontwikkelen. FunX is daarom, met goed beluisterde 'urban' radioprogramma's en een zeer sterke online/videoredactie, hét radiostation waar ik mijn dromen en ambities kan verwezenlijken. Ik heb er ontzettend veel zin!”

Sharid Uppelschoten, Programmaleider FunX: “Giorgio beschikt over een fris en opgewekt geluid en heeft bij SLAM! bewezen veelzijdig te zijn. Wij zijn erg blij dat Giorgio zijn talenten bij FunX nog verder komt ontwikkelen, zowel op het gebied van radio als presentator op beeld. Als nieuwsgierige zender zijn wij altijd op zoek naar prikkelende journalistieke onderwerpen waar Giorgio zijn tanden in kan zetten. Als nieuw gezicht van FunX hopen we dat hij zich snel thuis gaat voelen bij ons en kijken we uit naar zijn komst!”

Giorgio Hokstam
Giorgio Hokstam liep in 2014 stage bij 'Mattie & Wietze', waarna hij in 2015 begon aan NuTalent, het opleidingstraject van 538 en SLAM!. Middels dit traject kwam hij begin 2016 terecht bij SLAM!, waar hij begon als producer en sidekick van Joost=Wakker, de ochtendshow van de jongerenzender. In juli 2016 kreeg hij zijn eigen programma op de zondagavond.Hokstam was sinds begin dit jaar iedere werkdag van 10.00 tot 12.00 uur te horen op SLAM!, waar hij ook nog programma maakte in het weekend.

NPO FunX
NPO FunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden. De FunX-dj’s draaien een aantrekkelijke mix van R&B, hiphop, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. NPO FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website FunX.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)