LogoPers

Gouden Roos voor NPO Zapp-programma ‘Anti Pest Club’(EO)

Het NPO Zapp-programma de ‘Anti Pest Club’(EO) heeft gisteravond de Gouden Roos (Rose d’Or) gewonnen tijdens het Europese Festival in Berlijn. De 'Anti Pest Club', geproduceerd door Skyhigh TV, is de gelukkige winnaar van deze prestigieuze internationale prijs in de categorie beste Europese kinderprogramma. Tijdens het festival worden de meest originele, kwalitatieve en creatieve programma’s beloond.
20 september 2017

Netmanager Suzanne Kunzeler: ‘’Wij feliciteren de EO en Skyhigh TV met deze prestigieuze prijs. Bij NPO Zapp zetten we het hele jaar door diverse maatschappelijke thema’s op de kaart. Deze week maken wij als publieke kinderzender een vuist tegen pesten. De EO, Anne Mar Zwart en een heel team programmamakers doen dat met veel passie en op een buitengewoon betrokken en integere manier. Dat dit nu ook op internationaal niveau wordt erkend, is prachtig.’’

Presentatrice Anne-Mar Zwart gaat in de ‘Anti Pest Club’ de strijd aan tegen pesten in de klas. Het programma brengt een bezoek aan basisschoolklassen waar wordt gepest. De ‘Anti Pest Club’ wil er samen met de hele klas voor zorgen dat de sfeer verandert en iedereen in de klas met plezier naar school gaat. In 2016 is het programma reeds bekroond met een TV-beeld voor Beste Jeugdprogramma.

Deze week, tijdens de landelijke Week tegen Pesten, maakt NPO Zapp een vuist tegen pesten onder de noemer ‘Zapp Tegen Pesten’. De ‘Anti Pest Club’ wordt iedere werkdag uitgezonden om 17.35 uur bij Zapp op NPO 3.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)