LogoPers

Het Groot Nationaal Boekenweekontbijt live op NPO Radio 4

NPO Radio 4 verhuist vrijdag 9 maart naar Arnhem voor een live uitzending vanaf het groot Nationaal Boekenweekontbijt. Voor het vierde jaar op rij trapt de klassieke radiozender met het ontbijt de Boekenweek af. Van 8.00 uur tot 12.00 uur presenteren Margriet Vroomans en Ab Nieuwdorp de live-uitzending vanuit boekhandel Het Colofon aan de Bakkerstraat in Arnhem. De NPO Radio 4-presentatoren ontvangen gasten die allemaal een link hebben met het thema van de Boekenweek 2018: Natuur.
6 maart 2018

Luisteraars genieten niet alleen van een gezond en natuurlijk ontbijt, maar ook van spraakmakende gasten, live muziek en een bijzondere workshop: hoe bouw ik een wortelklarinet? Te gast zijn onder anderen Jan Terlouw, de schrijver van het boekenweekessay ‘Natuurlijk’ en Jelle Reumer; bioloog, hoogleraar, oud-directeur van het Natuurhistorisch museum en auteur van het boek ‘Natuur als misverstand’. Muziek is er onder meer van Niek Kleinjan, Daniel van der Hoeven, het Ardemus Saxophone Quartet en vocaal ensemble Kobra.

NPO Radio 4 | Klassiek komt bij je binnen
NPO Radio 4 is hét klassieke muziekplatform van Nederland. Met een onbegrensde liefde voor klassieke muziek laat NPO Radio 4 luisteraars de wereld van klassiek ontdekken: van klassieke hits tot nog nooit eerder gehoorde werken. Op ieder moment van de dag is NPO Radio 4 een gids voor de beginnende en gevorderde klassieke muziekliefhebber. Op radio, NPORadio4.nl, social media en Spotify deelt NPO Radio 4 op een toegankelijke manier zijn kennis, het ruime aanbod aan live registraties en zijn oog voor nieuw muzikaal talent.

Aanmelden voor het Groot Nationaal Boekenweekontbijt kan hier: www.nporadio4.nl

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)