LogoPers

Jurre Bosman benoemd tot zendermanager van NPO Radio 2 en NPO Radio 5 Nostalgia

Jurre Bosman (37) is per 1 januari 2015 benoemd tot zendermanager van NPO Radio 2 en NPO Radio 5 Nostalgia. Hij neemt deze functie sinds 1 oktober 2014 waar. Bosman gaat zich richten op het verder ontwikkelen van de twee radiozenders binnen de programmastrategie van de NPO.
16 oktober 2014

Volgens Jan Westerhof - directeur Radio van de NPO - heeft Jurre ‘ondanks zijn jonge leeftijd als manager zijn sporen binnen de publieke omroep ruimschoots verdiend. Het management van NPO Radio 2 en NPO Radio 5 Nostalgia zijn een mooie nieuwe uitdaging in de loopbaan van deze op-en-top radioman. Jurre weet als geen ander wat er voor nodig is om het medium radio toekomstgericht te maken.’

Bosman is sinds zijn zeventiende werkzaam voor de publieke omroep. Hij begon bij de TROS als programmamaker voor radio en televisie waar hij onder meer meewerkte aan de Mega Top 50, Somertijd en Nachtwacht. Hij was eindredacteur van de NTR-programma’s op NPO 3FM en NPO Radio 6, waar hij werkte met onder andere Coen & Sander, Giel Beelen en Claudia de Breij. Ook was hij negen jaar lang presentator van het School TV Weekjournaal. Sinds 2010 was Bosman adjunct-zendermanager voor NPO 3FM, NPO Radio 6 en NPO FunX.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)