LogoPers

Kyteman’s Hip Hop Orkest op Radio 6

Het Radio 6-programma ‘De Zomer van 6’ (NPS) besteedt donderdag 15 juli tussen 16.00 uur tot 19.00 uur aandacht aan het optreden dat Kyteman’s Hip Hop Orkest dit weekend op het North Sea Jazz festival gaf. Radio 6 zendt tot en met vrijdag 17 juli The Best of North Sea Jazz uit met hoogtepunten van het festivalweekend. Het optreden van Kyteman mag in die week niet ontbreken. Afgelopen zondag trad de formatie op in de overvolle Congozaal in het Rotterdamse Ahoy. Jong en oud bleven tot het einde geboeid door de zeer geslaagde jams. Hoogtepunten van dit optreden komen in De Zomer van 6 voorbij.
15 juli 2009

The Best of North Sea Jazz
Alle programma’s van Radio 6 besteden deze week aandacht aan het grootste Nederlandse jazzfestival; North Sea Jazz. Luisteraars van Radio 6 kunnen de hele week hoogtepunten van het afgelopen North Sea Jazz-festival doorgeven door een sms naar 6660 te sturen (€ 025 p.o.b.).
Via de speciale North Sea Jazz-website op Radio6.nl zijn veel concerten van het festival terug te luisteren. Op deze site van Radio 6 en NPS Nieuwe Media staan ook veel recensies, foto’s, interviews en biografieën.

Radio 6
Radio 6 is het publieke radiostation voor jazz, blues en rhythm & blues. De muziekliefhebber vindt op de zender bevlogen radiomakers met aandacht voor muziek en cultureel-informatieve programma’s. De Radio 6 website is het dynamische spoorboekje over de zender waar programmamakers en luisteraars elkaar treffen. Om kennis uit te wisselen over de programma’s, muziek, blogs, recensies en achtergronden. Radio 6 is in heel Nederland te beluisteren op de kabel en via internet.
Bel gratis telefoonnummer 0800 - 026 26 66 voor informatie over de kabelfrequentie.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)