LogoPers

Laatste ontwikkelingen in Turkije zijn te volgen via NPO 1 en NPO Radio 1

Op NPO 1 en NPO Radio 1 blijft de NOS de komende uren verslag doen van de ontwikkelingen in Turkije. Daarnaast houdt de NOS op internet een live-blog bij.
15 juli 2016

 

NPO 1

Op NPO 1 zendt de NOS een extra lang Journaal uit. Verschillende correspondenten die in het land gestationeerd zijn volgen de situatie op de voet. Ook doen ooggetuigen hun verhaal. Afhankelijk van de ontwikkelingen zal de uitzending de hele nacht blijven duren.

Op zaterdagochtend zijn vanaf 9.00 uur op de hele uren extra Journaaluitzendingen gepland. Vanaf 13.00 uur is het uitzendschema van NPO 1 vooralsnog ongewijzigd.

 

NPO Radio 1

Op NPO Radio 1 is Met het Oog op Morgen (NOS) geheel gewijd aan de ontwikkelingen in Turkije. Na middernacht presenteert Lara Rense een extra NPO Radio 1 Journaal. Gasten zijn o.a. Erik Jan Zurcher, hoogleraar Turkse talen, en Jan Jonker Roealants, oud-consul-generaal in Istanbul. Op NPO Radio 2 zijn regelmatig extra NOS Journaals te horen.

Op zaterdagochtend zal het NPO Radio 1-journaal tot 09.30 uur worden verlengd, gevolgd door de Sportzomer met actuele berichtgeving. De Nieuwsshow komt daardoor te vervallen..

Laatste persberichten
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
3FM viert Songfestival met EuropapaParty en EuropaParade
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)