LogoPers

Legendarische jeugdshow Rembo & Rembo op NPO Start

Een hele generatie is ermee opgegroeid: Rembo & Rembo, de legendarische VPRO-jeugdserie waarin twee bijna kaalgeschoren mannen in blauwe pakken en felle overhemden, vanachter een klein geel tafeltje een veelheid aan grappige en ontregelende sketches aan elkaar praten. Binnenkort kan ook een nieuwe generatie kennismaken met deze malle vrienden. 
27 mei 2019

De afleveringen van Rembo & Rembo zijn vanaf nu te bekijken op NPO Start, het on demand-platform van de Nederlandse Publieke Omroep. Zo komt niet alleen de oudere generatie weer aan zijn trekken: ook de jeugd van nu kan zich eindelijk helemaal onderdompelen in deze nostalgische jaren 80/90-humor. Superfijn, want Rembo & Rembo is en blijft natuurlijk bovenmaatse humor van de 1 na bovenste plank.

Het is voor het eerst dat volledige afleveringen beschikbaar komen online. Op de site van de VPRO en een speciaal YouTube-kanaal kunnen liefhebbers al een tijd fragmenten terugvinden. Fragmenten die massaal worden bekeken en waardoor er steeds meer vraag kwam naar volledige uitzendingen. NPO Start beantwoordt vanaf nu aan die vraag.

Het absurdistische televisieprogramma voor jongeren werd gemaakt door Theo Wesselo en Maxim Hartman. Rembo & Rembo werd van 1987 tot 1995 uitgezonden door de VPRO bij het verzamelprogramma Villa Achterwerk op NPO 3. 

Ga voor afleveringen van Rembo & Rembo naar de app van NPO Start, NPOstart.nl of kijk fragmenten via vpro.nl/remboenrembo en het Rembo & Rembo YouTube-kanaal.

Voor vragen over Rembo & Rembo kunt u contact opnemen met de VPRO via pers@vpro.nl.

Fotocredits: VPRO

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)