LogoPers

Lowlands For Life strijd barst los op 3FM

De zoektocht naar de ultieme Lowlandsfan gaat aankomende zaterdag op 3FM van start. De hele week, van zaterdag 18 juli tot en met vrijdag 24 juli, strijden twintig Lowlandsfans om de ultieme prijs: een levenlang toegang tot Lowlands. De afgelopen weken konden 3FM-luisteraars zich via de website opgeven voor de actie ‘Lowlands for Life’. Een vakjury selecteerde uit alle aanmeldingen de beste kandidaten voor een eindstrijd die deze week een winnaar moet opleveren. Updates van de strijd zijn de hele week op 3FM te horen.
16 juli 2009

Zaterdag ontvangt 3FM zo’n twintig kandidaten. Zij moeten een speciale jury overtuigen waarom zij de aangewezen persoon zijn om een levenlang toegang tot Lowlands te krijgen. De jury bestaat uit 3FM-dj Sander Lantinga, ‘Mister Lowlands’ Eric van Eerdenburg en Fokke en Sukke-tekenaar Jean-Marc van Tol. De beste kandidaten melden zich zondag 19 juli op de speciale Lowlands for Life camping. Een week lang voeren zij verschillende opdrachten uit en vallen er deelnemers af. De twee laatst overgebleven kandidaten nemen het vrijdag 24 juli in een final battle tegen elkaar op. De winnaar wordt die dag tijdens de Coen en Sander Show bekend gemaakt. Hij of zij wordt uitgeroepen tot Lowlander for Life en krijgt een levenlang toegang tot Lowlands.

Lowlands op 3FM
Lowlands 2009 vindt plaats op 21, 22 en 23 augustus en is dan uitgebreid te volgen op 3FM. Vanaf het festivalterrein in Biddinghuizen doet de publieke popzender van vrijdagavond 19.00 uur tot zondagnacht 01.00 uur verslag van hét festival voor muziek, cabaret, literatuur en dans. Met veel live optredens, reportages en interviews.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)