LogoPers

Meer podcasts op vernieuwde NPO Radio 1-site

NPO Radio 1-luisteraars kunnen nu nog meer genieten van hun favoriete programma’s. Zowel de NPO Radio 1 website als de app hebben een update gekregen, waardoor het mogelijk is om te abonneren op radioshows, uitzendingen en fragmenten offline terug te luisteren en afspeellijsten samen te stellen. “Er is steeds meer behoefte aan luisteren on demand, daarin komen wij de luisteraar nu tegemoet”, vertelt sitemanager van NPO Radio 1 Michel Boerman.

“Live radio luisteren blijft populair, maar tegelijk is er ook behoefte aan podcasts, online luisteren en uitgesteld luisteren”, merkt Boerman. Op deze ontwikkelingen speelt NPO Radio 1 nu in. Dankzij de abonneerknop hoeven luisteraars nooit meer een uitzending van hun favoriete radioprogramma te missen. Daarbij zijn alle uitzendingen en fragmenten offline te beluisteren en kunnen luisteraars hun eigen afspeellijsten samenstellen. Onderweg, op vakantie of in de sportschool: liefhebbers genieten nu altijd en overal genieten van programma’s als Oog op MorgenKunststof en Nooit Meer Slapen.

 

Podcasts

Daarnaast krijgen podcasts een meer centrale plek op de site. Series als Looking for Hillary en Looking for Victory (BNNVARA), Het leven, een gebruiksaanwijzing (VPRO) en Het beste uit Het Oog (NOS) zijn nu gemakkelijk te volgen. Wie geen genoeg kan krijgen van de podcasts kan ook terecht in de 3FM-app, waarin de zogenaamde Download for the Road wordt aangeboden. Hier zijn exclusieve uitzendingen van onder andere Michiel Veenstra en Roosmarijn Reijmer te vinden.

Kijk voor meer informatie op nporadio1.nl

Tjahny Bercx nieuwe directeur HR en Cultuur bij NPO
NPO BLEND All-time Hiphop and R&B Top 1000 van start
Barend van Deelen en Wijnand Speelman presenteren ochtend- en middagshow op NPO 3FM
Tim Moen nieuwe zendermanager NPO Klassiek
3FM Serious Request komt in actie voor Metakids
Jonna Fraser en CHO grote winnaars FunX Music Awards
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)