LogoPers

Met Pinkpop gaat het 3FM Festivalseizoen van start

De radiostudio van NPO 3FM is deze zomer te vinden op Pinkpop, Best Kept Secret, Concert at SEA, Down the Rabbit Hole, North Sea Jazz, Zwarte Cross, Solar, Lowlands, Mysteryland en Into the Great Wide Open. De publieke popzender sluit het festivalseizoen af met het Amsterdam Dance Event en het Songbird festival in oktober en november.
9 juni 2015

 

Deze festivalzomer veel bands en artiesten live gezien? NPO 3FM biedt de bezoekers de mogelijkheid om via de 3FM-app een Festivaldagboek bij te houden. Na afloop van het festival komen de beschikbare live registraties automatisch naar hen toe.


Van Limburg tot Friesland: NPO 3FM doet deze zomer live verslag van de zomerfestivals. Voor bezoekers, festivalliefhebbers en iedereen die zijn of haar favoriete festival moet missen, zetten de 3FM dj’s alle festivalhoogtepunten op een rij. Ook hoor je hoe de 3FM verslaggevers de internationale festivals Rock Werchter en Sziget beleven.


Pinkpop 2015
Op 12, 13 en 14 juni doen de 3FM dj’s verslag vanaf het festivalterrein van Pinkpop 2015, met o.a. Muse, Robbie Williams, Pharell Williams, Foo Fighters en The Script op één van de drie podia. Op vrijdag (16.00 - 22.00), zaterdag (07.00 - 00.00) en zondag (06.00 - 02.00) hoor je op NPO 3FM de highlights van Pinkpop 2015, de sfeer vanaf het terrein en live sessies in de 3FM studio en de 3FM on Stage container naast het hoofdpodium.


Het 3FM Festivaldagboek
Bij NPO 3FM staat innovatie hoog in het vaandel. Tijdens de deelnemende festivals - waaronder Pinkpop - biedt de publieke popzender de festivalbezoekers de mogelijkheid om een eigen Festivaldagboek bij te houden. De gratis 3FM-app trackt jouw bezochte concerten en stelt zo automatisch een eigen Festivaldagboek samen. De app houdt via gps-gegevens of ibeacons bij welke concerten je hebt gezien, of je vooraan stond, maar kan je ook vertellen wie van je vrienden er ook was. Ging je helemaal los op een bepaald optreden? Of zit je na het weekend in een post-Pinkpop-dipje? Via de 3FM-app herbeleef je na afloop het festival met de beschikbare content.

Voor meer informatie over het 3FM Festivaldagboek kijk je op .


Voor meer info over 3FM op festivals: www.3fm.nl/festivals.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)