LogoPers

Mr. Selfridge nieuw op NPO Best

Vanaf maandag 9 januari zijn alle seizoenen van de Britse dramaserie Mr. Selfridge (KRO-NCRV) te zien op NPO Best. Het themakanaal zendt iedere werkdag om 23.00 uur een aflevering uit.
6 januari 2017

De serie gaat over de Amerikaan Harry Gordon Selfridge, die met zijn gezin van Chicago naar Londen gekomen is om een exclusief warenhuis te beginnen. Hij zet alles op alles om de stijve Britten aan het shoppen te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

 

Series in januari

NPO Best programmeert nog meer series in de maand januari. De Vlaamse reeks Salamander (AVROTROS) is wekelijks op zaterdagavond te volgen en La Famiglia (AVROTROS) op zondagavond. Bovendien is de comedyklassieker ‘Allo ‘Allo! (AVROTROS) iedere dag, ook in het weekend, om 20.00 uur op het scherm te zien.

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? (AVROTROS) krijgt een plek op de vertrouwde donderdagavond om 20.30 uur, gevolgd door een uitgebreide nabeschouwing in Moltalk.

Dierenmanieren op reis en Ali B Op Volle Toeren (AVROTROS) gaan deze maand in première op NPO Best. De programmering bestaat verder uit vertrouwde titels als Mooi! Weer de Leeuw (VARA), Ik Vertrek (AVROTROS), Memories (KRO-NCRV) en 5 jaar later (NTR) .

 

NPO Best

De uitzendingen van NPO Best zijn dagelijks tussen 20.00 en 04.00 uur te zien in het basispakket van KPN (kanaal 58) en Ziggo (kanaal 311).

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)