LogoPers

Nieuwe Raad van Toezicht bij de NPO

Reden voor de vervanging is dat de zittende Raad van Toezicht de maximale wettelijke termijn heeft bereikt. Op 1 januari 2016 loopt de tweede periode af en de Raad van Toezicht kan niet voor een derde periode worden herbenoemd. De Raad van Toezicht houdt toezicht op de algemene gang van zaken, het (financiële) beleid en de besturing van de NPO.
30 november 2015

NPO-bestuurders Henk Hagoort en Shula Rijxman heten de nieuwe leden van de Raad van Toezicht van harte welkom bij de NPO en zien uit naar een nauwe en slagvaardige samenwerking. 'Vanwege de snel veranderende mediawereld en de daarbij horende keuzes waar we bij de publieke omroep nu voor staan, zullen we vanaf dag 1 heel intensief met de nieuwe Raad van Toezicht samenwerken. De diverse samenstelling en achtergrond van de nieuwe leden zal ons daar zeker bij helpen,' zeggen Hagoort en Rijxman.

Beide bestuurders willen de leden van de huidige Raad van Toezicht; voorzitter Cees Smaling, Aalt Dijkhuizen, Nico van Eijk, Valerie Frissen en Arda van der Veer, bijzonder bedanken voor de zeer constructieve en positieve samenwerking.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)