LogoPers

Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3

Paul Rabbering is vanaf juni de nieuwe vaste zenderstem van NPO 1. Rabbering kondigt als stationvoice programma’s aan en is ook het geluid in andere promotionele uitingen van NPO 1. Hij is te horen naast Annemieke Schollaardt, sinds 2019 stationvoice van NPO 1. Emmely de Wilt en Ivo van Breukelen worden de nieuwe vaste zenderstemmen van NPO 3.

Paul Rabbering is op dit moment nog een van de zenderstemmen van NPO 3 en presenteert de programma’s PAUL! en binnenkort ook Pauls 90s voor AVROTROS op NPO Radio 2. Emmely de Wilt is van maandag tot en met donderdag op NPO Radio 2  te horen tussen 18.00 en 20.00 uur met Het Oor Wil Ook Wat (KRO-NCRV) en is ook de vaste stem van NPO Luister. Ivo van Breukelen presenteert elke werkdag zijn gelijknamige show voor KRO-NCRV van 10.00 tot 13.00 uur op NPO 3FM.

Voor de nieuwe opzet van zenderstemmen is gekozen omdat Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof, de huidige zenderstemmen van respectievelijk NPO 1 en NPO 3, de publieke omroep verlaten. De zenderstemmen van de andere zenders blijven ongewijzigd: Carolien Borgers en Godfried van Run (NPO 2), Fernando Halman (NPO Zapp) en Fenna Ramos (NPO Zappelin).

 

Noot voor redactie, niet voor publicatie:
Bijgaande foto is vrij van rechten te gebruiken met de bronvermelding Jelle Draper/Marie Wanders.Bij los gebruik van de portretten: fotocredit bij Emmely en Paul is Jelle Draper; bij Ivo dan Marie Wanders.

Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
3FM viert Songfestival met EuropapaParty en EuropaParade
Deel deze pagina

Download

Emmely Ivo Paul
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)