LogoPers

North Sea Jazz 2018 live bij de NPO

North Sea Jazz 2018 – zaterdag 14 juli om 22.50 uur op NPO 2 en zondag 15 juli om 22.40 uur op NPO 2 Op zaterdag 14 en zondag 15 juli brengt de NTR een live festivalverslag vanaf North Sea Jazz. Reken op heel veel muziek! Concerten, reportages, interviews en backstage impressies. Met dit jaar optredens van onder meer Emeli Sandé, Gary Clark jr., The Roots, Earth, Wind & Fire, Jett Rebel, Maxwell, Gregory Porter met het Metropole Orkest, Nile Rodgers & Chic, Marcus Miller, Anderson .Paak, en Ceelo Green. Allemaal grote namen, maar er is ook aandacht voor opkomend talent, bijvoorbeeld de ‘New British Jazz Invasion’.Presentatie is in handen van Winfried Baijens en Andrew Makkinga.
27 juni 2018

NPO Radio 2 en NPO Radio 2 Soul & Jazz staan uitgebreid stil bij North Sea Jazz 2018. Themakanaal NPO Radio 2 Soul & Jazz trapt vrijdag 13 juli het festivalweekend af met de live uitzending vanuit de Rotterdamse Ahoy. In het programma Soul & Jazz Live (van 19.00 tot 22.00 uur) blikt dj One’sy Muller vooruit op wat er allemaal te horen, zien en beleven is op North Sea Jazz. In haar uitzending ontvangt ze ook verschillende artiesten die op het festival optreden.

Op zaterdag 14 en zondag 15 juli zendt NPO Radio 2 tussen 06.00 tot 20.00 uur de NPO Radio 2 Soul & Jazz lijst uit, met de beste soul, jazz, funk en disco ooit gemaakt.

Later op de avond (tussen 20.00 en 00.00 uur) zendt NPO Radio 2 zaterdag en zondag live uit vanaf North Sea Jazz, met onder meer aandacht voor optredens tijdens het festival en exclusieve backstage-sessies.

Nagenieten kan vanaf maandag 16 juli: in de uitzendingen van Andrew Makkinga, Aashna Sewpersad en One’sy Muller is op NPO Radio 2 Soul & Jazz veel live muziek te horen van North Sea Jazz 2018. Tussen 22.00 en 23.00 uur zijn zelfs gehele concerten te horen. Via de website en app van NPO Radio 2 Soul & Jazz zijn exclusieve sessies die tijdens North Sea Jazz zijn opgenomen terug te kijken en te luisteren.

Actuele informatie is te vinden op www.nporadio2.nl en www.nporadio2.nl/soulenjazz. Via http://www.nporadio2.nl/northseajazz zijn de beste concertfragmenten van North Sea Jazz 2017 te vinden.

NPO 2 Extra – 16 t/m 22 juli om 19.30 uur
Op NPO 2 extra veel NSJ-napret. De hele week de beste concerten van North Sea Jazz 2018 inclusief veel nog niet eerder op NPO 2 uitgezonden materiaal.

NPO 2 Extra, het themakanaal voor kunst, cultuur en documentaires, is op televisie te zien via Ziggo (kanaal 222) en KPN (kanaal 88).

FOTO HEADER: EMELI SANDÉ (CREDIT: ANP)

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)