LogoPers

NPO 3FM live vanuit De Tolhuistuin tijdens Amsterdam Dance Event

NPO 3FM staat van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 oktober in het teken van het Amsterdam Dance Event. In samenwerking met de NTR, VPRO en PowNed zijn er ’s avonds bijzondere ADE-specials te horen, gepresenteerd door 3FM-dj’s Eva Koreman, Vera Siemons, Yoeri Leeflang, Jamie Reuter en Olivier Bakker. De radioshows komen live vanuit De Tolhuistuin in Amsterdam Noord met interviews en dj-sets van onder anderen LF System, FeestDJRuud, Eliza Rose en Ki/Ki.
14 oktober 2022

3FM verslaat dance in de volledige breedte, van Nederlandse talents tot gevestigde namen. 3voor12 Radio trapt op woensdagavond af met een ADE pre-party op 3FM. Op vrijdagavond komt LF System, bekend van de zomerhit ‘Afraid to Feel’, langs in de 3FM-studio. Ook FeestDJRuud, San Holo en Curbi zijn vrijdagavond te horen in de ADE-uitzending. UK dancesensatie Eliza Rose, die we kennen van TikTok met haar nummer ‘Baddest Of Them All’, komt zaterdag. House- en techno producer Ki/Ki trakteert de 3FM-luisteraar die avond op een liveset. Daarna is van 23.00 tot 00.00 uur is een heus Meme techno uur te horen: een uur lang gewijd aan de nieuwste muziekrage die over Nederland raast. Dikke Baap en Gladde Paling zijn te gast bij 3FM. Alle interviews en livesets zijn te horen op 3FM, 3FM.nl en te zien via 3fm.nl/live.

Uitzendtijden NPO 3FM op ADE

Donderdag 20 oktober
21.00 tot 00.00 uur – Eva Koreman (VPRO)

Vrijdag 21 oktober
19.00 tot 22.00 uur – Olivier Bakker en Jamie Reuter (PowNed)
22.00 tot 00.00 uur – Yoeri Leeflang (AVROTROS)
00.00 tot 02.00 uur – Jamie Reuter (PowNed)

Zaterdag 22 oktober
19.00 tot 22.00 uur – Vera Siemons (NTR)
22.00 tot 02.00 uur – Olivier Bakker en Jamie Reuter (PowNed)

3FM-dj Andres Odijk en de 3voor12-redactie zijn de hele week op pad om zoveel mogelijk verschillende ADE-feesten te bezoeken en sfeerverslag te doen vanuit de stad.

Europe’s Biggest Dance Party
Europe’s Biggest Dance Party keert op vrijdag 14 oktober terug naar BBC Radio 1. In samenwerking met 11 radiostations uit tien verschillende landen, waaronder NPO 3FM, wordt een marathonuitzending gemaakt met het allerbeste uit de dance scene van elk land. Deze editie sluit Oekraïne voor het eerst aan bij de marathonuitzending. NPO 3FM doet ook dit jaar mee aan de showcase met niemand minder dan Oliver Heldens, bekend van hits als ‘Gecko’, ‘Koala’ en ‘Turn Me On’. 3FM-dj Rámon Verkoeijen presenteert de uitzending. Tussen 00.00 en 00.30 uur is de liveset van Olivier Heldens op 3FM en in de tien Europese landen te horen, tussen 19.00 en 19.30 uur wordt de 3FM-luisteraar getrakteerd op een voorproefje van Europe’s Biggest Dance Show op de zender.

Laatste persberichten
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
3FM viert Songfestival met EuropapaParty en EuropaParade
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)