LogoPers

NPO 3FM zet ibeacons in op Down the Rabbit Hole

Festivaldagboek voor bezoekers met 3FM-app
26 juni 2015

Honderd ibeacons van NPO 3FM registreren komend weekend op zowel Down the Rabbit Hole als Festival DeBeschaving de bewegingen van de bezoekers die de 3FM-app gebruiken. De ibeacons en de 3FM-app leveren een festivalherinnering in de vorm van een dagboek waarin staat welke concerten je zag, of je vooraan stond en wie van je vrienden erbij was. Heb je als die hard festivalbezoeker veel bands en artiesten live gezien? Na afloop van het festival komt de registratie en het fotomateriaal van het concert automatisch naar je toe.

Het 3FM Festivaldagboek gaat de volgende fase in deze festivalzomer. De ervaringen van de festivalbezoeker komen samen met de recensies, audio, video en fotomateriaal van de optredens. Met de honderd ibeacons stellen de bezoekers via de gratis 3FM-app een eigen dagboek samen, dat uiteindelijk een festivalherinnering in beeld en geluid oplevert.

Festivalbezoekers kunnen meedoen via de 3FM-app. Festivalorganisatoren kunnen zich aanmelden via: www.3fm.nl/festivaldagboekinfo

 

Blog

'3FM = liefde voor muziek & gidsfunctie = concerten & festivals = dialoog met muziekminnende jongere  = user generated content op radio en tv.' - Kris Sloot (Manager Online bij 3FM) schrijft in zijn blog over het Festivaldagboek & Concertarchief in de 3FM-app.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)