LogoPers

NPO FunX viert de ramadan

Op social media, FunX.nl en on air staat jongerenzender NPO FunX uitgebreid stil bij de ramadan. In de islamitische maand voor bezinning, spiritualiteit, liefde en samenzijn viert FunX de ramadan met haar luisteraars. Iedere avond van de vastenmaand klopt een FunX-presentator aan bij een luisteraar of artiest om het laatste half uurtje voor de iftar begint, mee te beleven en daarna samen te eten. De ramadan: voor velen vooral bekend als een maand waarin er niet gegeten en gedronken mag worden tussen zonsopgang en zonsondergang. Maar het is meer dan dat. Iedereen die aan de ramadan meedoet weet dat het laatste half uurtje het zwaarste, maar ook het mooiste moment van de dag is. Familie en vrienden zijn bij elkaar, alles wordt klaargezet voordat de iftar en er wordt gewacht op dat magische momentje dat er gegeten mag worden. Juist tijdens dat laatste moment voor zonsondergang, zal FunX aanwezig zijn bij luisteraars en hun familie, om live op Instagram het moment mee te maken en gezamenlijk het vasten te doorbreken. 
18 mei 2018


NPO FunX
NPO FunX is een jongerenmerk dat met zijn muziekformat, nieuws, cultuur en aandacht voor maatschappelijke onderwerpen een impactvolle rol vervult in het dagelijks leven van stadsjongeren. De FunX-dj’s draaien een aantrekkelijke mix van R&B, hiphop, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. Met FunX Talent is de zender een belangrijke kweekvijver voor nieuw Nederlands talent.

NPO FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website FunX.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)