LogoPers

NPO Radio 2 live vanaf Vierdaagsefeesten

Van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 juli is NPO Radio 2 live te horen vanaf de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Van 12.00 uur 's middags tot middernacht draaien de NPO Radio 2 dj’s de lekkerste doorloopplaten en horen luisteraars mooie verhalen van deelnemers.
18 juli 2016

 

Vierdaagse verslaggeving

NPO Radio 2 dj Frank van 't Hof doet mee aan de Vierdaagse. Gaat het hem lukken om alle vier de dagen uit te lopen? Marisa Heutink gaat de dorpen rond Nijmegen in en helpt waar nodig met het plakken van blarenpleisters, het uitdelen van water en het geven van massages. Cielke Sijben staat bij de finish en trekt de lopers over de streep. In de avond gaat Sander de Heer het uitgaansleven in en doet verslag van de talloze bandjes die optreden.

 

NPO Radio 2-plein

Iedereen is welkom op het NPO Radio 2-plein langs de Waal, op het Labyrinth naast de SMKMRKT. NPO Radio 2 dj’s Gijs Staverman, Corné Klijn, Wouter van der Goes, Bert Haandrikman en Stefan Stasse zijn te horen vanaf het NPO Radio 2-plein. Ook zijn er live optredens van onder andere O'G3NE, Danny Vera, Handsome Poets en Gers Pardoel. De Vierdaagsefeesten zijn in beeld en geluid te volgen via www.nporadio2.nl, de app en de sociale mediakanalen van NPO Radio 2. Op vrijdag zendt NPO Cultura het visual radiosignaal van Radio 2 live uit.

 

Nijmeegse Vierdaagse

De Nijmeegse Vierdaagse is het grootste wandelevenement ter wereld en vindt dit jaar voor de 100ste keer plaats. Deelnemers aan de Vierdaagse lopen vier dagen lang 30, 40 of 50 kilometer; militairen lopen 40 km met 10 kg bepakking of 50 km zonder bepakking. De Nijmeegse Vierdaagse valt samen met de Vierdaagsefeesten.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)